Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 11290 Ft
Kosárba tesz
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ ISO 22935-1:2019
Dokumentumazonosító
670918
Cím
Tej és tejtermékek. Érzékszervi vizsgálat. 1. rész: Általános útmutató a bírálók toborzásához, kiválasztásához, képzéséhez és folyamatos ellenőrzéséhez
Angol cím
Milk and milk products. Sensory analysis. Part 1: General guidance for the recruitment, selection, training and monitoring of assessors
Alkalmazási terület
This part of ISO 22935?IDF 99 gives general guidance for the recruitment, selection, training, and monitoring of assessors for sensory analysis of milk and milk products. It specifies criteria for the selection, and procedures for the training and monitoring, of selected assessors and expert sensory assessors for milk and milk products. It supplements the information given in ISO 8586-1 and parts of ISO 8586-2 that deal with expert assessors.
ICS
03.100.30 Humánerőforrás-menedzsment
67.100.01 Tej és tejtermékek általában
A szabvány nyelve
angol
Az érvényesség kezdete
2019-03-01
A visszavonás napja
2023-07-01
További adatok
Forrás
idt ISO 22935-1:2009
Előd
Módosítás
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
PDF (letöltés) (a fájl mérete: 366684) ,
oldalszáma
26 oldal; M kategória
ára
Nettó: 11290 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (5% Áfával): 14225 Ft
PDF (letöltés) formátum esetén (27% Áfával): 14338 Ft
Szabvány életútja
Elődök

Jelenleg nincsenek előzmények

Megtekintett szabvány

MSZ ISO 22935-1:2019

2019-03-01 - 2023-07-01