Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 9880 Ft
Kosárba tesz
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ EN ISO 17604:2015
Dokumentumazonosító
661927
Cím
Az élelmiszerlánc mikrobiológiája. A hasított állati test mintavétele mikrobiológiai vizsgálatokhoz (ISO 17604:2015)
Angol cím
Microbiology of the food chain. Carcass sampling for microbiological analysis (ISO 17604:2015)
Alkalmazási terület
This International Standard specifies sampling methods for the detection and enumeration of microorganisms on the surface of carcasses or parts of carcasses of slaughtered meat animals. The microbiological sampling can be carried out as part of — process hygiene control (to validate and or verify process control, e.g. total counts and Enterobacteriaceae) in slaughter establishments for large mammals, poultry, and game, — risk-based assurance systems for product safety, and — monitoring or surveillance programmes for the prevalence and/or numbers of pathogenic microorganisms. This International Standard includes the use of excision and swabbing techniques depending on the reason for sample collection. It also includes the use of carcass rinsing for the examination of carcasses of poultry and some small animals. Annex A shows sampling sites on the carcasses of various animal species.
ICS
07.100.30 Élelmiszer-mikrobiológia
A szabvány nyelve
angol
Az érvényesség kezdete
2015-12-01
További adatok
Forrás
idt EN ISO 17604:2015; idt ISO 17604:2015
Előd
Utód
Módosítás
Kiegészítő információk
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
PDF (letöltés) (a fájl mérete: 685851) ,
oldalszáma
20 oldal; K kategória
ára
Nettó: 9880 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (5% Áfával): 12449 Ft
PDF (letöltés) formátum esetén (27% Áfával): 12548 Ft
Szabvány életútja
Elődök

Jelenleg nincsenek előzmények

Megtekintett szabvány

MSZ EN ISO 17604:2015

2015-12-01

Utódok

Jelenleg nincsenek utódok