Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 8000 Ft
Kosárba tesz
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ EN 13805:2015
Dokumentumazonosító
659339
Cím
Élelmiszerek. Nyomelemek meghatározása. Nyomás alatti feltárás
Angol cím
Foodstuffs. Determination of trace elements. Pressure digestion
Alkalmazási terület
This European Standard specifies a method for the pressure digestion of foodstuffs intended for the determination of elements. This method has been collaboratively tested in combination with atomic absorption (flame, electrothermal (ET), hydride, cold-vapour) techniques and ICP-MS. Other techniques such as e.g. ICP-OES, voltammetry or atomic fluorescence can be used in combination with this European Standard.
ICS
67.050 Élelmiszertermékek általános vizsgálati és elemzési módszerei
A szabvány nyelve
angol
Az érvényesség kezdete
2015-01-01
További adatok
Forrás
idt EN 13805:2014
Utód
Módosítás
Kiegészítő információk
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
PDF (letöltés) (a fájl mérete: 439967) ,
oldalszáma
13 oldal; G kategória
ára
Nettó: 8000 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (5% Áfával): 10080 Ft
PDF (letöltés) formátum esetén (27% Áfával): 10160 Ft
Szabvány életútja
Megtekintett szabvány

MSZ EN 13805:2015

2015-01-01

Utódok

Jelenleg nincsenek utódok