Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 10600 Ft
Kosárba tesz
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ EN ISO 1211:2010
Dokumentumazonosító
650824
Cím
Tej. A zsírtartalom meghatározása. Gravimetriás módszer (referencia-módszer) (ISO 1211:2010)
Angol cím
Milk. Determination of fat content. Gravimetric method (Reference method) (ISO 1211:2010)
Alkalmazási terület
This International Standard specifies the reference method for the determination of the fat content of milk of good physicochemical quality. The method is applicable to raw cow milk, raw sheep milk, raw goat milk, reduced fat milk, skimmed milk, chemically preserved milk, and processed liquid milk. It is not applicable when greater accuracy is required for skimmed milk, e.g. to establish the operating efficiency of cream separators. NOTE ISO 7208[7] specifies a special method for skimmed milk products.
ICS
67.100.10 Tej és feldolgozott tejtermékek
A szabvány nyelve
angol
Az érvényesség kezdete
2010-12-01
További adatok
Forrás
idt EN ISO 1211:2010; idt ISO 1211:2010
Utód
Módosítás
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
PDF (letöltés) (a fájl mérete: 429497) ,
oldalszáma
22 oldal; L kategória
ára
Nettó: 10600 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (5% Áfával): 13356 Ft
PDF (letöltés) formátum esetén (27% Áfával): 13462 Ft
Szabvány életútja
Megtekintett szabvány

MSZ EN ISO 1211:2010

2010-12-01

Utódok

Jelenleg nincsenek utódok