Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 10600 Ft
Kosárba tesz
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ EN ISO 5764:2009
Dokumentumazonosító
648279
Cím
Tej. A fagyáspont meghatározása. Termisztoros krioszkópiás módszer (referencia-módszer) (ISO 5764:2009)
Angol cím
Milk. Determination of freezing point. Thermistor cryoscope method (Reference method) (ISO 5764:2009)
Alkalmazási terület
ISO 5764|IDF 108:2009 specifies a reference method for the determination of the freezing point of raw bovine milk, heat-treated whole, reduced fat and skimmed bovine milk, as well as raw ovine and caprine milk, by using a thermistor cryoscope. The freezing point can be used to estimate the proportion of extraneous water in milk. Calculation of the amount of extraneous water is subject to daily and seasonal variations, and is not within the scope of ISO 5764|IDF 108:2009. Results obtained from samples with a titratable acidity exceeding 20 ml of 0,1 mol/l sodium hydroxide solution per 10 g of non-fat solids are not representative of the original milk.
ICS
67.100.10 Tej és feldolgozott tejtermékek
A szabvány nyelve
angol
Az érvényesség kezdete
2009-10-01
További adatok
Forrás
idt ISO 5764:2009; idt EN ISO 5764:2009
Utód
Módosítás
Kiegészítő információk
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
PDF (letöltés) (a fájl mérete: 348294) ,
oldalszáma
22 oldal; L kategória
ára
Nettó: 10600 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (5% Áfával): 13356 Ft
PDF (letöltés) formátum esetén (27% Áfával): 13462 Ft
Szabvány életútja
Megtekintett szabvány

MSZ EN ISO 5764:2009

2009-10-01

Utódok

Jelenleg nincsenek utódok