Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 9880 Ft
Kosárba tesz
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ EN ISO 7328:2009
Dokumentumazonosító
646998
Cím
Tejalapú fagylaltok és fagylaltkeverékek. A zsírtartalom meghatározása. Gravimetriás módszer (referencia-módszer) (ISO 7328:2008)
Angol cím
Milk-based edible ices and ice mixes. Determination of fat content. Gravimetric method (Reference method) (ISO 7328:2008)
Alkalmazási terület
This International Standard specifies the reference method for the determination of the fat content of most milk-based edible ices and ice mixes. The method is also applicable to concentrated and dried ice mixes. The method is not applicable to some milk-based edible ices and ice mixes, in which the level of emulsifier, stabilizer or thickening agent or of egg yolk or of fruits, or of combinations of these constituents makes the Röse-Gottlieb method unsuitable. NOTE With such products, a method utilizing the Weibull-Berntrop principle (see ISO 8262-2?IDF 124-2[3]) is suitable.
ICS
67.100.40 Jégkrém és fagylalttermékek
A szabvány nyelve
angol
Az érvényesség kezdete
2009-03-01
További adatok
Forrás
idt ISO 7328:2008; idt EN ISO 7328:2008
Utód
Módosítás
Kiegészítő információk
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
PDF (letöltés) (a fájl mérete: 383488) ,
oldalszáma
20 oldal; K kategória
ára
Nettó: 9880 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (5% Áfával): 12449 Ft
PDF (letöltés) formátum esetén (27% Áfával): 12548 Ft
Szabvány életútja
Megtekintett szabvány

MSZ EN ISO 7328:2009

2009-03-01

Utódok

Jelenleg nincsenek utódok