Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 9880 Ft
Kosárba tesz
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ EN ISO 7208:2009
Dokumentumazonosító
646997
Cím
Fölözött tej, savó és író. A zsírtartalom meghatározása. Gravimetriás módszer (referencia-módszer) (ISO 7208: 2008)
Angol cím
Skimmed milk, whey and buttermilk. Determination of fat content. Gravimetric method (Reference method) (ISO 7208:2008)
Alkalmazási terület
ISO 7208|IDF 22:2008 specifies the reference method for the determination of the fat content of liquid skimmed milk, whey and buttermilk. It is a particularly accurate gravimetric method especially for the purpose of establishing the operating efficiency of cream separators. ISO 7208|IDF 22:2008 also specifies the reference method for establishing correction tables for procedures with skimmed milk butyrometers.
ICS
67.100.10 Tej és feldolgozott tejtermékek
A szabvány nyelve
angol
Az érvényesség kezdete
2009-03-01
További adatok
Forrás
idt ISO 7208:2008; idt EN ISO 7208:2008
Utód
Módosítás
Kiegészítő információk
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
PDF (letöltés) (a fájl mérete: 377203) ,
oldalszáma
19 oldal; K kategória
ára
Nettó: 9880 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (5% Áfával): 12449 Ft
PDF (letöltés) formátum esetén (27% Áfával): 12548 Ft
Szabvány életútja
Megtekintett szabvány

MSZ EN ISO 7208:2009

2009-03-01

Utódok

Jelenleg nincsenek utódok