Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 9880 Ft
Kosárba tesz
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ EN ISO 1736:2009
Dokumentumazonosító
646993
Cím
Tejpor és porított tejtermékek. A zsírtartalom meghatározása. Gravimetriás módszer (referencia-módszer) (ISO 1736:2008)
Angol cím
Dried milk and dried milk products. Determination of fat content. Gravimetric method (Reference method) (ISO 1736:2008)
Alkalmazási terület
ISO 1736|IDF 9:2008 specifies the reference method for the determination of the fat content of dried milk and dried milk products. The method is applicable to dried milk with a fat content of 40 % mass fraction or more, dried whole, dried partially skimmed, and dried skimmed milk, dried whey, dried buttermilk and dried butter serum. The method is not applicable when the powder contains hard lumps which do not dissolve in ammonia solution or free fatty acids in significant quantities.
ICS
67.100.10 Tej és feldolgozott tejtermékek
A szabvány nyelve
angol
Az érvényesség kezdete
2009-03-01
További adatok
Forrás
idt ISO 1736:2008; idt EN ISO 1736:2008
Utód
Módosítás
Kiegészítő információk
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
PDF (letöltés) (a fájl mérete: 390166) ,
oldalszáma
20 oldal; K kategória
ára
Nettó: 9880 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (5% Áfával): 12449 Ft
PDF (letöltés) formátum esetén (27% Áfával): 12548 Ft
Szabvány életútja
Megtekintett szabvány

MSZ EN ISO 1736:2009

2009-03-01

Utódok

Jelenleg nincsenek utódok