Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 8000 Ft
Kosárba tesz
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ EN 14546:2005
Dokumentumazonosító
638856
Cím
Élelmiszerek. Nyomelemek meghatározása. Az összes arzén meghatározása hidridképzéses atomabszorpciós spektrometriával (HGAAS), szárazhamvasztás után
Angol cím
Foodstuffs. Determination of trace elements. Determination of total arsenic by hydride generation atomic absorption spectrometry (HGAAS) after dry ashing
Alkalmazási terület
This European Standard specifies a method for the determination of total arsenic in foodstuffs by hydride generation atomic absorption spectrometry (HGAAS) after dry ashing. Specific foodstuffs for which European Standards exist are excluded from the scope of this horizontal European Standard. It is the task of the analyst to review if vertical standards exist.
ICS
67.050 Élelmiszertermékek általános vizsgálati és elemzési módszerei
A szabvány nyelve
angol
Az érvényesség kezdete
2005-11-01
További adatok
Forrás
idt EN 14546:2005
Előd
Utód
Módosítás
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
PDF (letöltés) (a fájl mérete: 245651) ,
oldalszáma
13 oldal; G kategória
ára
Nettó: 8000 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (5% Áfával): 10080 Ft
PDF (letöltés) formátum esetén (27% Áfával): 10160 Ft
Szabvány életútja
Elődök

Jelenleg nincsenek előzmények

Megtekintett szabvány

MSZ EN 14546:2005

2005-11-01

Utódok

Jelenleg nincsenek utódok