Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 6730 Ft
Kosárba tesz
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ EN ISO 8420:2002
Dokumentumazonosító
621949
Cím
Állati és növényi zsírok és olajok. A zsíradékok poláros komponenseinek meghatározása. (ISO 8420:2002)
Angol cím
Animal and vegetable fats and oils. Determination of content of polar compounds (ISO 8420:2002)
Alkalmazási terület
This International Standard describes a method for the determination of the content of polar compounds in animal and vegetable fats and oils. Polar compounds are formed during the heating of fats and oils and thus the method serves to assess the deterioration of frying fats and oils with use.
ICS
67.200.10 Állati és növényi zsírok és olajok
A szabvány nyelve
angol
Az érvényesség kezdete
2002-08-01
További adatok
Forrás
idt EN ISO 8420:2002/AC:2008; idt ISO 8420:2002; idt EN ISO 8420:2002
Utód
Módosítás
Kiegészítő információk
SZK-közlemények
2008/09: Helyesbítés
Kapcsolódó európai jogszabály
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
PDF (letöltés) (a fájl mérete: 374296) ,
oldalszáma
10 oldal; E kategória
ára
Nettó: 6730 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (5% Áfával): 8480 Ft
PDF (letöltés) formátum esetén (27% Áfával): 8547 Ft
Szabvány életútja
Megtekintett szabvány

MSZ EN ISO 8420:2002

2002-08-01

Utódok

Jelenleg nincsenek utódok