Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 6200 Ft
Kosárba tesz
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ EN 13191-1:2000
Dokumentumazonosító
603687
Cím
Zsírszegény élelmiszerek. Bromid szermaradékok meghatározása. 1. rész: Az összes bromid szervetlen bromidkénti meghatározása
Angol cím
Non-fatty food. Determination of bromide residues. Part 1: Determination of total bromide as inorganic bromide
Alkalmazási terület
This European Standard specifies a gas chromatographic (GC) method for the determination of bromide residues (including some organic bromine present) as inorganic bromide in non-fatty foods. Generally, the maximum residue levels are expressed in terms of bromide ion from all sources but not including covalently bound bromine. The method is applicable to beets, carrots, chicory, endives, cereal grains, lettuce, potatoes, spinach, strawberries and tomato. It has been validated in an interlaboratory test on lettuce (1).
ICS
67.050 Élelmiszertermékek általános vizsgálati és elemzési módszerei
A szabvány nyelve
angol
Az érvényesség kezdete
2000-12-01
További adatok
Forrás
idt EN 13191-1:2000
Előd
Utód
Módosítás
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
oldalszáma
8 oldal; D kategória
ára
Nettó: 6200 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (5% Áfával): 7812 Ft
Szabvány életútja
Elődök

Jelenleg nincsenek előzmények

Megtekintett szabvány

MSZ EN 13191-1:2000

2000-12-01

Utódok

Jelenleg nincsenek utódok