Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 10550 Ft
Kosárba tesz
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ ENV ISO 11133-1:2000
Dokumentumazonosító
603683
Cím
Élelmiszerek és takarmányok mikrobiológiája. A baktériumkultúrák elkészítésének és tenyésztésének irányelvei 1. rész: A baktériumkultúrák laboratóriumi elkészítése minőségbiztosításának általános irányelvei (ISO/TR 11133-1:2000)
Angol cím
Microbiology of food and animal feeding stuffs. Guidelines on preparation and production of culture media. Part 1: General guidelines on quality assurance for the preparation of culture media in the laboratory (ISO/TR 11133-1:2000)
ICS
01.040.07 Matematika. Természettudományok (szakkifejezések gyűjteményei)
07.100.30 Élelmiszer-mikrobiológia
A szabvány nyelve
angol
Az érvényesség kezdete
2000-12-01
A visszavonás napja
2012-06-01
További adatok
Forrás
idt ENV ISO 11133-1:2000; idt ISO/TR 11133-1:2000
Előd
Utód
Módosítás
Kiegészítő információk
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
PDF (letöltés) (a fájl mérete: 2911351) ,
oldalszáma
17 oldal; J kategória
ára
Nettó: 10550 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (20% nyomdai költséggel, 5% Áfával): 13293 Ft
PDF (letöltés) formátum esetén ( 27% Áfával): 13399 Ft
Szabvány életútja
Elődök

Jelenleg nincsenek előzmények

Megtekintett szabvány

MSZ ENV ISO 11133-1:2000

2000-12-01 - 2012-06-01

Utódok

Jelenleg nincsenek utódok