Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 12520 Ft
Kosárba tesz
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ ISO 23776:2021
Dokumentumazonosító
177655
Cím
Hús és húskészítmények. Az összes foszfortartalom meghatározása
Angol cím
Meat and meat products. Determination of total phosphorous content
Alkalmazási terület
This document specifies three methods for the determination of the total phosphorous content of all kinds of meat and meat products, including poultry and livestock: — the inductively coupled plasma optical emission spectrometry (ICP-OES) method; — the spectrometric method; — the gravimetric method. For the ICP-OES method, the limit of detection (LOD) is 1,0 mg/kg and the limit of quantification (LOQ) is 3,0 mg/kg if the mass of the test portion is 0,5 g and the constant volume is 50 ml.
ICS
67.120.10 Hús és hústermékek
A szabvány nyelve
angol
Az érvényesség kezdete
2021-11-01
További adatok
Forrás
idt ISO 23776:2021
Utód
Módosítás
Kiegészítő információk
SZK-közlemények
2022/06: Helyesbítés
Kapcsolódó európai jogszabály
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
PDF (letöltés) (a fájl mérete: 1460160) ,
oldalszáma
25 oldal; P kategória
ára
Nettó: 12520 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (5% Áfával): 15775 Ft
PDF (letöltés) formátum esetén (27% Áfával): 15900 Ft
Szabvány életútja
Megtekintett szabvány

MSZ ISO 23776:2021

2021-11-01

Utódok

Jelenleg nincsenek utódok