Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 9170 Ft
Kosárba tesz
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ ISO 8156:2021
Dokumentumazonosító
177512
Cím
Tejpor és porított tejtermékek. Az oldhatatlansági index meghatározása
Angol cím
Dried milk and dried milk products. Determination of insolubility index
Alkalmazási terület
This International Standard specifies a method of determining the insolubility index, as a means of assessing the solubility, of dried whole milk, dried partly skimmed milk and dried skimmed milk, whether non-instant or instant. NOTE These milks are defined in Reference [7] as “whole milk powder”, “partly skimmed milk powder” and “skimmed milk powder”, respectively. The method is also applicable to dried whey, dried buttermilk and dried milk-based baby food, as well as to any of the dried products listed in which milk fat has been replaced by another fat, or which has been rollerdried instead of spray-dried.
ICS
67.100.10 Tej és feldolgozott tejtermékek
A szabvány nyelve
angol
Az érvényesség kezdete
2021-10-01
További adatok
Forrás
idt ISO 8156:2005
Utód
Módosítás
Kiegészítő információk
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
PDF (letöltés) (a fájl mérete: 395085) ,
oldalszáma
17 oldal; J kategória
ára
Nettó: 9170 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (5% Áfával): 11554 Ft
PDF (letöltés) formátum esetén (27% Áfával): 11646 Ft
Szabvány életútja
Elődök
Megtekintett szabvány

MSZ ISO 8156:2021

2021-10-01

Utódok

Jelenleg nincsenek utódok