Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 11980 Ft
Kosárba tesz
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ ISO 11053:2021
Dokumentumazonosító
176354
Cím
Növényi zsírok és olajok. Kakaóvaj-ekvivalensek meghatározása tejcsokoládéban
Angol cím
Vegetable fats and oils. Determination of cocoa butter equivalents in milk chocolate
Alkalmazási terület
Ez a nemzetközi szabvány egy eljárást ír elő a tejcsokoládéban lévő kakaóvaj-ekvivalensek (CBE-k) és a tejzsír (MF) kimutatására, valamint mennyiségi meghatározására a triglicerid- (TAG-) összetétel alapján nagy felbontású, kapilláris gáz-folyadék kromatográfiával (HR-GLC), emellett az ezt követő adatkiértékelést egyszerű és részleges, legkisebb négyzetek módszerén alapuló regresszióanalízissel végezzük. A CBE-keverékek alsó kimutatási határa 0,5 g CBE/100 g tejcsokoládé és a mennyiségi alsó határa 5% (m/m)-os tejcsokoládéhoz hozzáadott CBE 0,7 g CBE/100 g tejcsokoládé, a várt hibával együtt.
ICS
67.190 Csokoládé
67.200.10 Állati és növényi zsírok és olajok
A szabvány nyelve
magyar
Az érvényesség kezdete
2021-02-01
További adatok
Forrás
idt ISO 11053:2009
Előd
Utód
Módosítás
Kiegészítő információk
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
PDF (letöltés) (a fájl mérete: 381259) ,
oldalszáma
28 oldal; N kategória
ára
Nettó: 11980 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (5% Áfával): 15095 Ft
PDF (letöltés) formátum esetén (27% Áfával): 15215 Ft
Szabvány életútja
Elődök

Jelenleg nincsenek előzmények

Megtekintett szabvány

MSZ ISO 11053:2021

2021-02-01

Utódok

Jelenleg nincsenek utódok