Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 11290 Ft
Kosárba tesz
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ ISO 11036:2020
Dokumentumazonosító
175517
Cím
Érzékszervi vizsgálat. Módszertan. Állományprofil
Angol cím
Sensory analysis. Methodology. Texture profile
Alkalmazási terület
This document specifies a method for developing a texture profile of food products (solids, semi-solids, liquids) or non-food products (e.g. cosmetics). This method is one approach to sensory texture profile analysis and other methods exist. This method describes various steps in the process of establishing a complete description of the textural attributes of a product. This method is applicable to: — screening and training assessors; — orientating assessors through the development of definitions and evaluation techniques for textural characteristics; — characterizing the textural attributes of a product in order to establish its standard profile and to discern any later changes; — improving old products and developing new products; — studying various factors that can affect the textural attributes of a product, e.g. changes in process, time, temperature, ingredients, packaging or shelf-life, and storage conditions; — comparing a product with another similar product to determine the nature and intensity of textural differences; — correlating sensory and instrumental and/or physical measurements.
ICS
67.240 Érzékszervi vizsgálat
A szabvány nyelve
angol
Az érvényesség kezdete
2020-08-01
További adatok
Forrás
idt ISO 11036:2020
Utód
Módosítás
Kiegészítő információk
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
PDF (letöltés) (a fájl mérete: 1259517) ,
oldalszáma
24 oldal; M kategória
ára
Nettó: 11290 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (5% Áfával): 14225 Ft
PDF (letöltés) formátum esetén (27% Áfával): 14338 Ft
Szabvány életútja
Megtekintett szabvány

MSZ ISO 11036:2020

2020-08-01

Utódok

Jelenleg nincsenek utódok