Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 8000 Ft
Kosárba tesz
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ ISO 8262-2:2020
Dokumentumazonosító
174427
Cím
Tejtermékek és tejalapú élelmiszerek. A zsírtartalom meghatározása Weibull–Berntrop-féle gravimetriás módszerrel (referencia-módszer). 2. rész: Fagylaltok és fagylaltkeverékek
Angol cím
Milk products and milk-based foods. Determination of fat content by the Weibull–Berntrop gravimetric method (Reference method). Part 2: Edible ices and ice-mixes
Alkalmazási terület
Az ISO 8262 IDF 124 szabványsorozatnak ezen része referencia-módszert ír elő olyan fagylaltok és fagylaltkeverékek zsírtartalmának meghatározására, amelyekre a Röse–Gottlieb-módszer nem alkalmazható (azaz azokra a termékekre, amelyek nagy mennyiségben tartalmaznak stabilizáló vagy sűrítőanyagokat, vagy tojássárgáját, vagy gyümölcsöt, illetve ezen összetevők kombinációit). MEGJEGYZÉS: Olyan tejalapú fagylaltok és fagylaltkeverékek, amelyek az előző összetevőket nem, vagy csak pár százaléknyi mennyiségben tartalmazzák, az ISO 7328 szabványban előírt RG-elven alapuló módszerrel kell megvizsgálni.
ICS
67.100.01 Tej és tejtermékek általában
A szabvány nyelve
magyar
Az érvényesség kezdete
2020-04-01
További adatok
Forrás
idt ISO 8262-2:2005
Utód
Módosítás
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
PDF (letöltés) (a fájl mérete: 196614) ,
oldalszáma
14 oldal; G kategória
ára
Nettó: 8000 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (5% Áfával): 10080 Ft
PDF (letöltés) formátum esetén (27% Áfával): 10160 Ft
Szabvány életútja
Megtekintett szabvány

MSZ ISO 8262-2:2020

2020-04-01

Utódok

Jelenleg nincsenek utódok