Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 7300 Ft
Kosárba tesz
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ ISO 22935-3:2019
Dokumentumazonosító
170919
Cím
Tej és tejtermékek. Érzékszervi vizsgálat. 3. rész: Útmutató a termékleírásban szereplő érzékszervi tulajdonságoknak való megfelelés pontozásos értékelési módszerére
Angol cím
Milk and milk products. Sensory analysis. Part 3: Guidance on a method for evaluation of compliance with product specifications for sensory properties by scoring
Alkalmazási terület
Az ISO 22935 ? IDF 99 e része útmutatást ad egy általános módszerre a termékleírásban szereplő érzékszervi tulajdonságoknak való megfelelés értékelésére érzékszervi pontozás alapján, továbbá a szakkifejezések közös nevezéktanának alkalmazására. Ez a módszer különösen nagyobb számú mintán és/vagy időhiány esetén és/vagy korlátozott számú szakértő bírálóval végzett rendszeres folyamat- és minőség-ellenőrzés során alkalmazható. A módszerrel kapott eredmények részét képezhetik a termékosztályozási rendszereknek a belföldi vagy nemzetközi kereskedelem számára. Az osztályozási rendszerekre az ISO 22935 ? IDF 99 ezen része nem terjed ki.
ICS
67.100.01 Tej és tejtermékek általában
A szabvány nyelve
magyar
Az érvényesség kezdete
2019-03-01
A visszavonás napja
2023-07-01
További adatok
Forrás
idt ISO 22935-3:2009
Előd
Módosítás
Kiegészítő információk
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
PDF (letöltés) (a fájl mérete: 181588) ,
oldalszáma
12 oldal; F kategória
ára
Nettó: 7300 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (5% Áfával): 9198 Ft
PDF (letöltés) formátum esetén (27% Áfával): 9271 Ft
Szabvány életútja
Elődök

Jelenleg nincsenek előzmények

Megtekintett szabvány

MSZ ISO 22935-3:2019

2019-03-01 - 2023-07-01