Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 11980 Ft
Kosárba tesz
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ ISO 22935-1:2019
Dokumentumazonosító
170918
Cím
Tej és tejtermékek. Érzékszervi vizsgálat. 1. rész: Általános útmutató a bírálók toborzásához, kiválasztásához, képzéséhez és folyamatos ellenőrzéséhez
Angol cím
Milk and milk products. Sensory analysis. Part 1: General guidance for the recruitment, selection, training and monitoring of assessors
Alkalmazási terület
Az ISO 22935 ? IDF 99 ezen része általános útmutatást nyújt a tej és tejtermékek érzékszervi vizsgálatát végző bírálók toborzásához, kiválasztásához, képzéséhez és folyamatos ellenőrzéséhez. Meghatározza azon kritériumokat, amelyek a tej és tejtermékek kiválasztott bírálóinak, valamint a szakértő érzékszervi bírálóinak kiválasztásához, képzéséhez és folyamatos ellenőrzéséhez szükséges. Kiegészíti az ISO 8586-1-ben és az ISO 8586-2 szakértő bírálókkal foglalkozó részeiben adott információkat.
ICS
03.100.30 Humánerőforrás-menedzsment
67.100.01 Tej és tejtermékek általában
A szabvány nyelve
magyar
Az érvényesség kezdete
2019-03-01
A visszavonás napja
2023-07-01
További adatok
Forrás
idt ISO 22935-1:2009
Előd
Módosítás
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
PDF (letöltés) (a fájl mérete: 275359) ,
oldalszáma
27 oldal; N kategória
ára
Nettó: 11980 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (5% Áfával): 15095 Ft
PDF (letöltés) formátum esetén (27% Áfával): 15215 Ft
Szabvány életútja
Elődök

Jelenleg nincsenek előzmények

Megtekintett szabvány

MSZ ISO 22935-1:2019

2019-03-01 - 2023-07-01