Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 6200 Ft
Kosárba tesz
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ ISO 2917:2018
Dokumentumazonosító
168753
Cím
Hús és húskészítmények. pH-mérés. Referencia-módszer
Angol cím
Meat and meat products. Measurement of pH. Reference method
Alkalmazási terület
Ez a nemzetközi szabvány mindenféle hús- és hústermékek pH-mérésének referencia-módszerét határozza meg, beleértve a baromfit is. A módszer homogenizálható termékekre, továbbá bármilyen módon bontott hasított állati részekre, darabolt vagy darabolatlan hús roncsolásmentes vizsgálatára egyaránt alkalmazható.
ICS
67.120.10 Hús és hústermékek
A szabvány nyelve
magyar
Az érvényesség kezdete
2018-09-01
További adatok
Forrás
idt ISO 2917:1999
Előd
Utód
Módosítás
Kiegészítő információk
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
PDF (letöltés) (a fájl mérete: 126861) ,
oldalszáma
8 oldal; D kategória
ára
Nettó: 6200 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (5% Áfával): 7812 Ft
PDF (letöltés) formátum esetén (27% Áfával): 7874 Ft
Szabvány életútja
Elődök

Jelenleg nincsenek előzmények

Megtekintett szabvány

MSZ ISO 2917:2018

2018-09-01

Utódok

Jelenleg nincsenek utódok