Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 10600 Ft
Kosárba tesz
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ EN ISO 19343:2017
Dokumentumazonosító
166332
Cím
Az élelmiszerlánc mikrobiológiája. A hisztamin kimutatása és mennyiségi meghatározása halakban és halászati termékekben. HPLC-módszer (ISO 19343:2017)
Angol cím
Microbiology of the food chain. Detection and quantification of histamine in fish and fishery products. HPLC method (ISO 19343:2017)
Alkalmazási terület
Ez a dokumentum egy nagy hatékonyságú folyadékkromatográfiás (HPLC-) módszert ír elő a hisztamin vizsgá-latára, az emberi fogyasztásra szánt halakban és halászati termékekben (halszószok, sós lében enzimesen érlelt halak stb.).
ICS
07.100.30 Élelmiszer-mikrobiológia
A szabvány nyelve
magyar
Az érvényesség kezdete
2017-10-01
További adatok
Forrás
idt EN ISO 19343:2017; idt ISO 19343:2017
Előd
Utód
Módosítás
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
882/2004/EK a takarmány- és élelmiszerjog, valamint az állat-egészségügyi és az állatok kíméletére vonatkozó szabályok követelményeinek történő megfelelés ellenőrzésének biztosítása céljából végrehajtott hatósági ellenőrzésekről (FEE3)
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
PDF (letöltés) (a fájl mérete: 709611) ,
oldalszáma
22 oldal; L kategória
ára
Nettó: 10600 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (5% Áfával): 13356 Ft
PDF (letöltés) formátum esetén (27% Áfával): 13462 Ft
Szabvány életútja
Elődök

Jelenleg nincsenek előzmények

Megtekintett szabvány

MSZ EN ISO 19343:2017

2017-10-01

Utódok

Jelenleg nincsenek utódok