Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 11360 Ft
Kosárba tesz
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ 9602:2018
Dokumentumazonosító
166201
Cím
Tejszín, savanyú tej-, tejszínkészítmények és ízesített tejtermékek zsírtartalmának meghatározása
Angol cím
Determination of fat content of cream, fermented milk and cream products and flavoured milk products
Alkalmazási terület
Ezen nemzeti szabvány referencia-módszert ír elő a savanyú tejkészítmények, valamint az ízesített és savanyú tejszínkészítmények, a tejpudingok és a tejdesszertek zsírtartalmának meghatározására, továbbá tájékoztató módszert tartalmaz a tejszín, a savanyú tejszínkészítmények és az ízesített tejtermékek zsírtartalmának meghatározására. A tejszín és a tejföl zsírtartalma meghatározásának referencia-módszerét az MSZ EN ISO 2450 tartalmazza.
ICS
67.100.10 Tej és feldolgozott tejtermékek
A szabvány nyelve
magyar
Az érvényesség kezdete
2018-02-01
További adatok
Forrás
Utód
Módosítás
Kiegészítő információk
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
PDF (letöltés) (a fájl mérete: 189133) ,
oldalszáma
16 oldal; K kategória
ára
Nettó: 11360 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (20% nyomdai költséggel, 5% Áfával): 14314 Ft
PDF (letöltés) formátum esetén ( 27% Áfával): 14427 Ft
Szabvány életútja
Elődök
Megtekintett szabvány

MSZ 9602:2018

2018-02-01

Utódok

Jelenleg nincsenek utódok