Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 12520 Ft
Kosárba tesz
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ ISO 22935-2:2017
Dokumentumazonosító
164844
Cím
Tej és tejtermékek. Érzékszervi vizsgálat. 2. rész: Érzékszervi vizsgálathoz ajánlott módszerek
Angol cím
Milk and milk products. Sensory analysis. Part 2: Recommended methods for sensory evaluation
Alkalmazási terület
Az ISO 22935-IDF 99 ezen része egy ajánlott módszert ír elő a bizonyos tej és tejtermékek érzékszervi vizsgálatára. Kritériumokat határoz meg a mintavételre, a minta-előkészítésre és a minták vizsgálatára vonatkozóan. Az ISO 22935-IDF 99-nek ezen része megfelelően alkalmazható az ISO 22935-1-IDF 99-1-ben felvázolt érzékszervi módszertan vonatkozásában, valamint a speciális helyzetek és termékek esetén más ISO vagy IDF érzékszervi módszertan során. MEGJEGYZÉS: Az angol és francia szakkifejezéseken kívül, amely az ISO három hivatalos nyelvéből kettő, az A melléklet egyenértékű kifejezéseket ad meg németül és spanyolul; ezeket a német (DIN) és spanyol (AENOR) testületi tagok felelősségére tettük közzé, és csak tájékoztatásul adtuk meg. Csak hivatalos nyelveken megadott szakkifejezések vehetők figyelembe, mint ISO-szakkifejezések.
ICS
67.100.01 Tej és tejtermékek általában
67.240 Érzékszervi vizsgálat
A szabvány nyelve
magyar
Az érvényesség kezdete
2017-04-01
A visszavonás napja
2023-07-01
További adatok
Forrás
idt ISO 22935-2:2009
Módosítás
Kiegészítő információk
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
PDF (letöltés) (a fájl mérete: 297433) ,
oldalszáma
31 oldal; P kategória
ára
Nettó: 12520 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (5% Áfával): 15775 Ft
PDF (letöltés) formátum esetén (27% Áfával): 15900 Ft
Szabvány életútja
Elődök
Megtekintett szabvány

MSZ ISO 22935-2:2017

2017-04-01 - 2023-07-01