Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 14180 Ft
Kosárba tesz
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ CEN ISO/TR 6579-3:2014
Dokumentumazonosító
158446
Cím
Az élelmiszerlánc mikrobiológiája. Horizontális módszer a Salmonella kimutatására, számlálására és szerotipizálására. 3. rész: A Salmonella spp. szerotipizálásának irányelvei (ISO/TR 6579-3:2014)
Angol cím
Microbiology of the food chain. Horizontal method for the detection, enumeration and serotyping of Salmonella. Part 3: Guidelines for serotyping of Salmonella spp. (ISO/TR 6579-3:2014)
Alkalmazási terület
This part of ISO 6579 gives guidance on the procedure for serotyping Salmonella serovars and is applicable to the serotyping of pure cultures of Salmonella spp., independent of the source from which they are isolated.
ICS
07.100.30 Élelmiszer-mikrobiológia
A szabvány nyelve
angol
Az érvényesség kezdete
2014-09-01
További adatok
Forrás
idt ISO/TR 6579-3:2014; idt CEN ISO/TR 6579-3:2014
Előd
Utód
Módosítás
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
PDF (letöltés) (a fájl mérete: 743843) ,
oldalszáma
38 oldal; R kategória
ára
Nettó: 14180 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (5% Áfával): 17867 Ft
PDF (letöltés) formátum esetén (27% Áfával): 18009 Ft
Szabvány életútja
Elődök

Jelenleg nincsenek előzmények

Megtekintett szabvány

MSZ CEN ISO/TR 6579-3:2014

2014-09-01

Utódok

Jelenleg nincsenek utódok