Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 9170 Ft
Kosárba tesz
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ EN ISO 9233-2:2013
Dokumentumazonosító
156334
Cím
Sajt, sajtkéreg és ömlesztett sajt. A natamicintartalom meghatározása. 2. rész: Nagy hatékonyságú folyadékkromatográfiás módszer sajthoz, sajtkéreghez és ömlesztett sajthoz (ISO 9233-2:2007, tartalmazza az Amd 1:2012 módosítást)
Angol cím
Cheese, cheese rind and processed cheese. Determination of natamycin content. Part 2: High-performance liquid chromatographic method for cheese, cheese rind and processed cheese (ISO 9233-2:2007 including Amd 1:2012)
Alkalmazási terület
This part of ISO 9233|IDF 140 specifies a method for the determination of natamycin mass fraction in cheese, cheese rind and processed cheese of above 0,5 mg/kg and of the surface-area-related natamycin mass in cheese rind of above 0,03 mg/dm2.
ICS
67.100.30 Sajt
A szabvány nyelve
angol
Az érvényesség kezdete
2013-08-01
A visszavonás napja
2018-09-01
További adatok
Forrás
idt EN ISO 9233-2:2013; idt ISO 9233-2:2007; idt ISO 9233-2:2007/Amd 1:2012
Előd
Módosítás
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
PDF (letöltés) (a fájl mérete: 666640) ,
oldalszáma
18 oldal; J kategória
ára
Nettó: 9170 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (5% Áfával): 11554 Ft
PDF (letöltés) formátum esetén (27% Áfával): 11646 Ft
Szabvány életútja
Elődök

Jelenleg nincsenek előzmények

Megtekintett szabvány

MSZ EN ISO 9233-2:2013

2013-08-01 - 2018-09-01