Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 10600 Ft
Kosárba tesz
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ EN ISO 5536:2013
Dokumentumazonosító
156332
Cím
Tejzsír termékek. A víztartalom meghatározása. Karl Fischer-módszer (ISO 5536:2009)
Angol cím
Milk fat products. Determination of water content. Karl Fischer method (ISO 5536:2009)
Alkalmazási terület
This International Standard specifies a method for the determination of the water content of milk fat products by the Karl Fischer (KF) method. The method is applicable to butteroil (anhydrous butteroil, anhydrous butterfat, anhydrous milk fat) with a water content not exceeding 1,0 % mass fraction.
ICS
67.100.10 Tej és feldolgozott tejtermékek
A szabvány nyelve
angol
Az érvényesség kezdete
2013-08-01
További adatok
Forrás
idt EN ISO 5536:2013; idt ISO 5536:2009
Előd
Utód
Módosítás
Kiegészítő információk
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
PDF (letöltés) (a fájl mérete: 371861) ,
oldalszáma
21 oldal; L kategória
ára
Nettó: 10600 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (5% Áfával): 13356 Ft
PDF (letöltés) formátum esetén (27% Áfával): 13462 Ft
Szabvány életútja
Elődök

Jelenleg nincsenek előzmények

Megtekintett szabvány

MSZ EN ISO 5536:2013

2013-08-01

Utódok

Jelenleg nincsenek utódok