Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 7300 Ft
Kosárba tesz
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ EN 16466-2:2013
Dokumentumazonosító
155367
Cím
Ecet. Az ecetsav és a víz izotópelemzése. 2. rész: Az ecetsav ^13ˇC-IRMS- elemzése
Angol cím
Vinegar. Isotopic analysis of acetic acid and water. Part 2: ^13ˇC-IRMS analysis of acetic acid
Alkalmazási terület
This European Standard specifies an isotopic method to control the authenticity of vinegar. This method is applicable on acetic acid of vinegar (from cider, alcohol, wine, etc.) in order to characterise the botanical origin of acetic acid and to detect adulterations of vinegar using synthetic acetic acid or acetic acid from not allowed origin (together with the method described in EN 16466-1). The isotopic analysis of the extracted acetic acid by 13C-IRMS is based on a similar method already normalised for wine analysis [2].
ICS
67.220.10 Fűszerek és ízesítők
A szabvány nyelve
angol
Az érvényesség kezdete
2013-05-01
További adatok
Forrás
idt EN 16466-2:2013
Előd
Utód
Módosítás
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
PDF (letöltés) (a fájl mérete: 375451) ,
oldalszáma
11 oldal; F kategória
ára
Nettó: 7300 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (5% Áfával): 9198 Ft
PDF (letöltés) formátum esetén (27% Áfával): 9271 Ft
Szabvány életútja
Elődök

Jelenleg nincsenek előzmények

Megtekintett szabvány

MSZ EN 16466-2:2013

2013-05-01

Utódok

Jelenleg nincsenek utódok