Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 10600 Ft
Kosárba tesz
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ EN ISO 1211:2010
Dokumentumazonosító
150824
Cím
Tej. A zsírtartalom meghatározása. Gravimetriás módszer (referencia-módszer) (ISO 1211:2010)
Angol cím
Milk. Determination of fat content. Gravimetric method (Reference method) (ISO 1211:2010)
Alkalmazási terület
Ez a nemzetközi szabvány a jó fizikokémiai minőségű tej zsírtartalmát meghatározó referencia-módszert írja elő. A módszer a nyers tehéntej, nyers juhtej, nyers kecsketej esetén, illetve a zsírszegény (részben fölözött), sovány (fölözött) tej esetén, valamint a kémiailag kezelt és feldolgozott folyékony tej esetén alkalmazható. Nem alkalmazható, ha sovány tej esetén nagyobb pontosságot követelünk meg, például, ha a fölözőgépek működési hatékonyságának megállapításához szükséges. MEGJEGYZÉS: Az ISO 7208[7] egy különleges módszert határoz meg a sovány tejből készült termékekre.
ICS
67.100.10 Tej és feldolgozott tejtermékek
A szabvány nyelve
magyar
Az érvényesség kezdete
2010-12-01
További adatok
Forrás
idt EN ISO 1211:2010; idt ISO 1211:2010
Utód
Módosítás
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
PDF (letöltés) (a fájl mérete: 429497) ,
oldalszáma
22 oldal; L kategória
ára
Nettó: 10600 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (5% Áfával): 13356 Ft
PDF (letöltés) formátum esetén (27% Áfával): 13462 Ft
Szabvány életútja
Megtekintett szabvány

MSZ EN ISO 1211:2010

2010-12-01

Utódok

Jelenleg nincsenek utódok