Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 9170 Ft
Kosárba tesz
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ EN 15764:2010
Dokumentumazonosító
150102
Cím
Élelmiszerek. Nyomelemek meghatározása. Az ón meghatározása láng- és grafitkemencés atomabszorpciós spektrometriával (FAAS és GFAAS) nyomás alatti feltárás után
Angol cím
Foodstuffs. Determination of trace elements. Determination of tin by flame and graphite furnace atomic absorption spectrometry (FAAS and GFAAS) after pressure digestion
Alkalmazási terület
Ez az európai szabvány az ón meghatározását írja elő élelmiszerekben és konzerv élelmiszerekben láng- és grafitkemencés atomabszorpciós spektrometriával (AAS) nyomás alatti feltárást követően. A körvizsgálat olyan élelmiszerekre terjedt ki, mint a sárgarépapüré, paradicsompüré, ananász, gyümölcskeverék, fehérbor, őszibarackpor, paradicsompor, porított bab, porított gyümölcsjoghurt és halpor, melyekben az ón tömeghányada 43 mg/kg és 260 mg/kg (láng-AAS), valamint 2,5 mg/kg és 269 mg/kg (grafitkemencés AAS) között volt.
ICS
67.050 Élelmiszertermékek általános vizsgálati és elemzési módszerei
A szabvány nyelve
magyar
Az érvényesség kezdete
2010-08-01
További adatok
Forrás
idt EN 15764:2009
Előd
Utód
Módosítás
Kiegészítő információk
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
PDF (letöltés) (a fájl mérete: 348809) ,
oldalszáma
18 oldal; J kategória
ára
Nettó: 9170 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (5% Áfával): 11554 Ft
PDF (letöltés) formátum esetén (27% Áfával): 11646 Ft
Szabvány életútja
Elődök

Jelenleg nincsenek előzmények

Megtekintett szabvány

MSZ EN 15764:2010

2010-08-01

Utódok

Jelenleg nincsenek utódok