Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 14180 Ft
Kosárba tesz
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ EN ISO 16634-1:2009
Dokumentumazonosító
147014
Cím
Élelmiszerek. Az összes nitrogéntartalom meghatározása a Dumas-elv szerinti égetéssel és a nyersfehérje-tartalom kiszámítása. 1. rész: Olajmagvak és takarmányok (ISO 16634-1:2008)
Angol cím
Food products. Determination of the total nitrogen content by combustion according to the Dumas principle and calculation of the crude protein content. Part 1: Oilseeds and animal feeding stuffs (ISO 16634-1:2008)
Alkalmazási terület
Az ISO 16634 ezen része az olajmagvak és a takarmányok összes nitrogéntartalmának meghatározási módszerét és a nyersfehérje-tartalom kiszámítását írja le. Ez a módszer a Kjeldahl-módszerhez hasonlóan nem különbözteti meg a fehérjenitrogént és a nem fehérje eredetű nitrogént. A fehérjetartalom kiszámítására különböző átszámítási farktorokat használhatunk (lásd a D mellékletet). Ez a módszer nem alkalmazható tejre és tejtermékekre, ezekre egy módszert az ISO 14891 IDF 185 [10]-ben határoztak meg.
ICS
65.120 Takarmányok
67.050 Élelmiszertermékek általános vizsgálati és elemzési módszerei
67.200 Étolajok és zsírok. Olajmagvak
A szabvány nyelve
magyar
Az érvényesség kezdete
2009-03-01
További adatok
Forrás
idt ISO 16634-1:2008; idt EN ISO 16634-1:2008
Előd
Utód
Módosítás
Kiegészítő információk
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
PDF (letöltés) (a fájl mérete: 1069529) ,
oldalszáma
37 oldal; R kategória
ára
Nettó: 14180 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (5% Áfával): 17867 Ft
PDF (letöltés) formátum esetén (27% Áfával): 18009 Ft
Szabvány életútja
Elődök

Jelenleg nincsenek előzmények

Megtekintett szabvány

MSZ EN ISO 16634-1:2009

2009-03-01

Utódok

Jelenleg nincsenek utódok