Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 10600 Ft
Kosárba tesz
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ EN ISO 7328:2009
Dokumentumazonosító
146998
Cím
Tejalapú fagylaltok és fagylaltkeverékek. A zsírtartalom meghatározása. Gravimetriás módszer (referencia-módszer) (ISO 7328:2008)
Angol cím
Milk-based edible ices and ice mixes. Determination of fat content. Gravimetric method (Reference method) (ISO 7328:2008)
Alkalmazási terület
Ez a nemzetközi szabvány referencia-módszert ír elő a legtöbb tejalapú fagylalt és fagylaltkeverék zsírtartalmának meghatározására. A módszer fagylaltsűrítményekhez és fagylaltporokhoz is alkalmazható. A módszer nem alkalmazható néhány olyan fagylalthoz és fagylaltkeverékhez, amelyekben az emulgeáló-, a stabilizáló- vagy a sűrítőanyagok, vagy a tojássárgája, vagy a gyümölcsök, vagy ezek kombinációi a Röse–Gottlieb-módszert alkalmazhatatlanná teszik. MEGJEGYZÉS: Ilyen termékek esetében a Weibull–Berntrop-elvet alkalmazó módszer a megfelelő (lásd az ISO 8262-2-IDF 124-2^[3]ˇ-t).
ICS
67.100.40 Jégkrém és fagylalttermékek
A szabvány nyelve
magyar
Az érvényesség kezdete
2009-03-01
További adatok
Forrás
idt EN ISO 7328:2008; idt ISO 7328:2008
Utód
Módosítás
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
PDF (letöltés) (a fájl mérete: 383488) ,
oldalszáma
21 oldal; L kategória
ára
Nettó: 10600 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (5% Áfával): 13356 Ft
PDF (letöltés) formátum esetén (27% Áfával): 13462 Ft
Szabvány életútja
Megtekintett szabvány

MSZ EN ISO 7328:2009

2009-03-01

Utódok

Jelenleg nincsenek utódok