Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 9880 Ft
Kosárba tesz
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ EN ISO 2450:2009
Dokumentumazonosító
146996
Cím
Tejszín. A zsírtartalom meghatározása. Gravimetriás módszer (referencia-módszer) (ISO 2450: 2008)
Angol cím
Cream. Determination of fat content. Gravimetric method (Reference method) (ISO 2450:2008)
Alkalmazási terület
ISO 2450|IDF 16:2008 specifies the reference method for the determination of the fat content of raw, processed and sour cream in which no appreciable separation or breakdown of fat, due to lipolysis, has occurred. The method is not applicable to sour creams with starch or other thickening agents.
ICS
67.100.10 Tej és feldolgozott tejtermékek
A szabvány nyelve
magyar
Az érvényesség kezdete
2009-03-01
További adatok
Forrás
idt EN ISO 2450:2008; idt ISO 2450:2008
Utód
Módosítás
Kiegészítő információk
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
PDF (letöltés) (a fájl mérete: 380576) ,
oldalszáma
20 oldal; K kategória
ára
Nettó: 9880 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (5% Áfával): 12449 Ft
PDF (letöltés) formátum esetén (27% Áfával): 12548 Ft
Szabvány életútja
Megtekintett szabvány

MSZ EN ISO 2450:2009

2009-03-01

Utódok

Jelenleg nincsenek utódok