Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 9880 Ft
Kosárba tesz
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ EN ISO 2450:2009
Dokumentumazonosító
146996
Cím
Tejszín. A zsírtartalom meghatározása. Gravimetriás módszer (referencia-módszer) (ISO 2450: 2008)
Angol cím
Cream. Determination of fat content. Gravimetric method (Reference method) (ISO 2450:2008)
Alkalmazási terület
Ez a nemzetközi szabvány referencia-módszert ír elő az olyan nyers, feldolgozott tejszín vagy tejföl zsírtartalmának meghatározására, amelyben nem következett be a zsír észlelhető kiválása vagy lipolízis okozta lebomlása. A módszer keményítőt vagy más sűrítő adalékanyagot tartalmazó tejföl esetén nem alkalmazható. MEGJEGYZÉS: Ha a módszer nem alkalmazható vagy akkor, ha zsírkiválás történt, vagy lebomlás, akkor a Weibull–Berntrop-elvet alkalmazó módszerrel kell a meghatározást elvégezni (lásd az ISO 8262-3-IDF 124-3[3]-at).
ICS
67.100.10 Tej és feldolgozott tejtermékek
A szabvány nyelve
magyar
Az érvényesség kezdete
2009-03-01
További adatok
Forrás
idt EN ISO 2450:2008; idt ISO 2450:2008
Utód
Módosítás
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
PDF (letöltés) (a fájl mérete: 380576) ,
oldalszáma
20 oldal; K kategória
ára
Nettó: 9880 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (5% Áfával): 12449 Ft
PDF (letöltés) formátum esetén (27% Áfával): 12548 Ft
Szabvány életútja
Megtekintett szabvány

MSZ EN ISO 2450:2009

2009-03-01

Utódok

Jelenleg nincsenek utódok