Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 9880 Ft
Kosárba tesz
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ EN ISO 20541:2009
Dokumentumazonosító
146816
Cím
Tej és tejtermékek. A nitráttartalom meghatározása. Vizsgálat enzimes redukcióval és molekuláris abszorpciós spektrometriával Griess-reakció után (ISO 20541:2008)
Angol cím
Milk and milk products. Determination of nitrate content. Method by enzymatic reduction and molecular-absorption spectrometry after Griess reaction (ISO 20541:2008)
Alkalmazási terület
ISO 20541|IDF 197:2008 specifies a method for the determination of the nitrate content of milk and milk products by molecular-absorption spectrometry after Griess reaction (preceded by enzymatic reduction). The method is, in particular, applicable to whole, partly skimmed, skimmed and dried milk, hard, semi-hard and soft cheeses, processed cheese, whey cheese, caseins, caseinates, dried whey and milk protein concentrates. The method can be used at contents corresponding to a measured concentration in the sample solution (with blank subtracted) of more than 0,2 mg/l.
ICS
67.100.01 Tej és tejtermékek általában
A szabvány nyelve
angol
Az érvényesség kezdete
2009-01-01
További adatok
Forrás
idt EN ISO 20541:2008; idt ISO 20541:2008
Előd
Utód
Módosítás
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
PDF (letöltés) (a fájl mérete: 364050) ,
oldalszáma
20 oldal; K kategória
ára
Nettó: 9880 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (5% Áfával): 12449 Ft
PDF (letöltés) formátum esetén (27% Áfával): 12548 Ft
Szabvány életútja
Elődök

Jelenleg nincsenek előzmények

Megtekintett szabvány

MSZ EN ISO 20541:2009

2009-01-01

Utódok

Jelenleg nincsenek utódok