Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 8000 Ft
Kosárba tesz
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ EN ISO 8534:2009
Dokumentumazonosító
146812
Cím
Állati és növényi zsírok és olajok. A víztartalom meghatározása. Karl Fischer-módszer (piridinmentes) (ISO 8534:2008)
Angol cím
Animal and vegetable fats and oils. Determination of water content. Karl Fischer method (pyridine free) (ISO 8534:2008)
Alkalmazási terület
ISO 8534:2008 specifies a method for the determination of the water content of animal and vegetable fats and oils using Karl Fischer apparatus and a reagent which is free of pyridine.
ICS
67.200.10 Állati és növényi zsírok és olajok
A szabvány nyelve
angol
Az érvényesség kezdete
2009-01-01
A visszavonás napja
2017-05-01
További adatok
Forrás
idt EN ISO 8534:2008; idt ISO 8534:2008
Előd
Módosítás
Kiegészítő információk
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
PDF (letöltés) (a fájl mérete: 318632) ,
oldalszáma
14 oldal; G kategória
ára
Nettó: 8000 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (5% Áfával): 10080 Ft
PDF (letöltés) formátum esetén (27% Áfával): 10160 Ft
Szabvány életútja
Elődök

Jelenleg nincsenek előzmények

Megtekintett szabvány

MSZ EN ISO 8534:2009

2009-01-01 - 2017-05-01