Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 6730 Ft
Kosárba tesz
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ EN ISO 21415-4:2007
Dokumentumazonosító
143504
Cím
Búza és búzaliszt. Sikértartalom. 4. rész: A száraz sikér meghatározása nedves sikérből gyorsszárításos módszerrel (ISO 21415-4:2006)
Angol cím
Wheat and wheat flour. Gluten content. Part 4: Determination of dry gluten from wet gluten by a rapid drying method (ISO 21415-4:2006)
Alkalmazási terület
ISO 21415-4:2006 specifies a rapid method for the determination of the dry gluten content from wet gluten obtained as specified in either ISO 21415-1 or ISO 21415-2. The method can also be used to determine the moisture content of the wet gluten.
ICS
67.060 Gabonafélék, hüvelyesek és a belőlük származó termékek
A szabvány nyelve
angol
Az érvényesség kezdete
2007-07-01
További adatok
Forrás
idt ISO 21415-4:2006; idt EN ISO 21415-4:2007
Előd
Utód
Módosítás
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
PDF (letöltés) (a fájl mérete: 242680) ,
oldalszáma
10 oldal; E kategória
ára
Nettó: 6730 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (5% Áfával): 8480 Ft
PDF (letöltés) formátum esetén (27% Áfával): 8547 Ft
Szabvány életútja
Elődök

Jelenleg nincsenek előzmények

Megtekintett szabvány

MSZ EN ISO 21415-4:2007

2007-07-01

Utódok

Jelenleg nincsenek utódok