Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 9170 Ft
Kosárba tesz
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ EN 14185-2:2006
Dokumentumazonosító
141697
Cím
Zsírszegény élelmiszerek. Az N-metil-karbamát szermaradék meghatározása. 2. rész: HPLC-módszer diatomaföld-oszlopos tisztítással
Angol cím
Non fatty foods. Determination of N-methylcarbamate residues. Part 2: HPLC method with clean-up on a diatomaceous earth column
Alkalmazási terület
This draft European Standard specifies a high performance liquid chromatographic (HPLC) method for the determination of residues of N-methylcarbamate pesticides in fruits and vegetables and is based on the method of Krause [1]. The method has been validated by collaborative study for aldicarb, carbofuran, furathiocarb, methomyl, oxamyl, propoxur and thiodicarb parent compounds and for the metabolites aldicarb sulfoxide, aldicarb sulfone (aldoxycarb) and 3-hydroxy-carbofuran in tomatoes and oranges at levels between 0,04 mg/kg and 0,25 mg/kg. No collaborative data are available for the performance of the method in the determination of other significant compounds although it is known that the method is unsatisfactory for benfuracarb.
ICS
67.050 Élelmiszertermékek általános vizsgálati és elemzési módszerei
A szabvány nyelve
angol
Az érvényesség kezdete
2006-12-01
További adatok
Forrás
idt EN 14185-2:2006
Előd
Utód
Módosítás
Kiegészítő információk
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
PDF (letöltés) (a fájl mérete: 454210) ,
oldalszáma
18 oldal; J kategória
ára
Nettó: 9170 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (5% Áfával): 11554 Ft
PDF (letöltés) formátum esetén (27% Áfával): 11646 Ft
Szabvány életútja
Elődök

Jelenleg nincsenek előzmények

Megtekintett szabvány

MSZ EN 14185-2:2006

2006-12-01

Utódok

Jelenleg nincsenek utódok