Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 7300 Ft
Kosárba tesz
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ EN 14546:2005
Dokumentumazonosító
138856
Cím
Élelmiszerek. Nyomelemek meghatározása. Az összes arzén meghatározása hidridképzéses atomabszorpciós spektrometriával (HGAAS), szárazhamvasztás után
Angol cím
Foodstuffs. Determination of trace elements. Determination of total arsenic by hydride generation atomic absorption spectrometry (HGAAS) after dry ashing
Alkalmazási terület
Ez a szabvány egy hidridfejlesztéses atomabszorpciós spektrometriás (HGASS) módszert ír le az összes arzén meghatározására élelmiszerekben, szárazhamvasztás után. Különleges élelmiszerekre léteznek más európai szabványok, amelyeket ez a horizontális európai szabvány nem tartalmaz. Az analitikus feladata felülvizsgálni azt, hogy létezik e egyedi szabvány.
ICS
67.050 Élelmiszertermékek általános vizsgálati és elemzési módszerei
A szabvány nyelve
magyar
Az érvényesség kezdete
2005-11-01
További adatok
Forrás
idt EN 14546:2005
Előd
Utód
Módosítás
Kiegészítő információk
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
PDF (letöltés) (a fájl mérete: 197620) ,
oldalszáma
12 oldal; F kategória
ára
Nettó: 7300 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (5% Áfával): 9198 Ft
PDF (letöltés) formátum esetén (27% Áfával): 9271 Ft
Szabvány életútja
Elődök

Jelenleg nincsenek előzmények

Megtekintett szabvány

MSZ EN 14546:2005

2005-11-01

Utódok

Jelenleg nincsenek utódok