Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 19470 Ft
Kosárba tesz
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ EN ISO 16140:2004
Dokumentumazonosító
133099
Cím
Élelmiszerek és takarmányok mikrobiológiája. A választható módszerek validálásának protokollja (ISO 16140:2003)
Angol cím
Microbiology of food and animal feeding stuffs. Protocol for the validation of alternative methods (ISO 16140:2003)
Alkalmazási terület
ISO 16140:2003 defines the general principle and the technical protocol for the validation of alternative methods in the field of microbiological analysis of food, animal feeding stuffs and environmental and veterinary samples for the validation of alternative methods which can be used in particular in the framework of the official control, and the international acceptance of the results obtained by the alternative method. It also establishes the general principles of certification of these alternative methods, based on the validation protocol defined in ISO 16140:2003. Where an alternative method is used on a routine basis for internal laboratory use without the requirement to meet (higher) external criteria of quality assurance, a less stringent comparative validation of the alternative method than that set in ISO 16140:2003 may be appropriate.
ICS
07.100.30 Élelmiszer-mikrobiológia
A szabvány nyelve
angol
Az érvényesség kezdete
2004-01-01
A visszavonás napja
2017-01-31
További adatok
Forrás
idt EN ISO 16140:2003; idt ISO 16140:2003
Előd
Kiegészítő információk
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
PDF (letöltés) (a fájl mérete: 470792) ,
oldalszáma
79 oldal; W kategória
ára
Nettó: 19470 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (5% Áfával): 24532 Ft
PDF (letöltés) formátum esetén (27% Áfával): 24727 Ft
Szabvány életútja
Elődök

Jelenleg nincsenek előzmények

Megtekintett szabvány

MSZ EN ISO 16140:2004

2004-01-01 - 2017-01-31