Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 4900 Ft
Kosárba tesz
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ 4793-10:2003
Dokumentumazonosító
123385
Cím
A cukortermékek vizsgálati módszerei. 10. rész: Érzékszervi vizsgálatok és előkészítési módszereik
Angol cím
Testing of sugar products. Sensory analysis and methods of preparation
ICS
67.180.10 Cukor és cukortermékek
67.240 Érzékszervi vizsgálat
A szabvány nyelve
magyar
Az érvényesség kezdete
2003-01-01
További adatok
Forrás
Utód
Módosítás
Kiegészítő információk
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
PDF (letöltés) (a fájl mérete: 76230) ,
oldalszáma
4 oldal; B kategória
ára
Nettó: 4900 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (5% Áfával): 6174 Ft
PDF (letöltés) formátum esetén (27% Áfával): 6223 Ft
Szabvány életútja
Elődök
Megtekintett szabvány

MSZ 4793-10:2003

2003-01-01

Utódok

Jelenleg nincsenek utódok