Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 7300 Ft
Kosárba tesz
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ EN 13806:2002
Dokumentumazonosító
123129
Cím
Élelmiszerek. Nyomelemek meghatározása. Higany meghatározása nyomás alatti feltárás utáni hideggőz-atomabszorpciós spektrometriával (CVAAS)
Angol cím
Foodstuffs. Determination of trace elements. Determination of mercury by cold-vapour atomic absorption spectrometry (CVAAS) after pressure digestion
Alkalmazási terület
Ez az európai szabvány az élelmiszerekben lévő higany meghatározásának hideggőz-atomabszorpciós spektrometriával (CVAAS) végzett módszerét írja elő, nyomás alatt végzett feltárást követően. Azok a specifikus élelmiszerek, amelyekre vannak európai szabványok nem tartoznak ennek a horizontális európai szabványnak az alkalmazási területébe. Az analitikus feladata, hogy tájékozódjon a vertikális szabványok meglétéről.
ICS
67.050 Élelmiszertermékek általános vizsgálati és elemzési módszerei
A szabvány nyelve
magyar
Az érvényesség kezdete
2002-12-01
További adatok
Forrás
idt EN 13806:2002
Utód
Módosítás
Kiegészítő információk
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
PDF (letöltés) (a fájl mérete: 192440) ,
oldalszáma
11 oldal; F kategória
ára
Nettó: 7300 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (5% Áfával): 9198 Ft
PDF (letöltés) formátum esetén (27% Áfával): 9271 Ft
Szabvány életútja
Elődök
Megtekintett szabvány

MSZ EN 13806:2002

2002-12-01

Utódok

Jelenleg nincsenek utódok