Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 8000 Ft
Kosárba tesz
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ EN ISO 6321:2002
Dokumentumazonosító
121948
Cím
Állati és növényi zsírok és olajok. A zsíradékok olvadáspontjának meghatározása nyitott kapilláriscsövekben (csúszáspont) (ISO 6321:2002)
Angol cím
Animal and vegetable fats and oils. Determination of melting point in open capillary tubes (slip point) (ISO 6321:2002)
Alkalmazási terület
Method for the determination of melting point in open capillary tubes.
ICS
67.200.10 Állati és növényi zsírok és olajok
A szabvány nyelve
angol
Az érvényesség kezdete
2002-08-01
A visszavonás napja
2021-11-01
További adatok
Forrás
idt ISO 6321:2002; idt EN ISO 6321:2002
Előd
Módosítás
Kiegészítő információk
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
PDF (letöltés) (a fájl mérete: 614894) ,
oldalszáma
14 oldal; G kategória
ára
Nettó: 8000 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (5% Áfával): 10080 Ft
PDF (letöltés) formátum esetén (27% Áfával): 10160 Ft
Szabvány életútja
Elődök

Jelenleg nincsenek előzmények

Megtekintett szabvány

MSZ EN ISO 6321:2002

2002-08-01 - 2021-11-01