Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 15070 Ft
Az online rendelés jelenleg nem elérhető.
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ EN 1674:2001
Dokumentumazonosító
119311
Cím
Élelmiszer-ipari gépek. Tésztanyújtó gépek. Biztonsági és higiéniai követelmények
Angol cím
Food processing machinery. Dough and pastry brakes. Safety and hygiene requirements
Alkalmazási terület
This standard specifies safety and hygiene requirements for the design and manufacture of dough and pastry brakes used in the food industry and shops (bread-making, pastry-making, sweet industries, bakeries, confectioners, delicatessens, catering facilities, etc) for reducing the thickness of a solid mass of dough or pastry by rolling it out. The operation is generally carried out by passing the dough back and forth between the rollers whose distance apartis reduced progressively either by manual adjustment or automatically.
ICS
67.260 Élelmiszeripari üzemek és berendezések
A szabvány nyelve
magyar
Az érvényesség kezdete
2001-12-01
A visszavonás napja
2010-04-01
További adatok
Forrás
idt EN 1674:2000
Előd
Módosítás
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
PDF (letöltés) (a fájl mérete: 437758) ,
oldalszáma
44 oldal; S kategória
ára
Nettó: 15070 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (5% Áfával): 18988 Ft
PDF (letöltés) formátum esetén (27% Áfával): 19139 Ft
Szabvány életútja
Elődök

Jelenleg nincsenek előzmények

Megtekintett szabvány

MSZ EN 1674:2001

2001-12-01 - 2010-04-01