Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 6200 Ft
Kosárba tesz
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ ISO 750:2001
Dokumentumazonosító
113896
Cím
Gyümölcs- és zöldségtermékek. A titrálható savtartalom meghatározása
Angol cím
Fruit and vegetable products. Determination of titratable acidity
Alkalmazási terület
E szabvány két módszert ír elő a gyümölcs- és a zöldségtermékek titrálható savtartalmának meghatározására: – potenciometriás referenciamódszert; – rutinmódszert színes indikátort használva. Megállapodás szerint a második módszer borok esetében nem alkalmazható. Néhány színes termék esetében a második módszerrel a titrálás végpontját nehéz megállapítani, ezért inkább az első módszer alkalmazása ajánlott. MEGJEGYZÉS: A titrálható savtartalom meghatározása nem ad értékelhető eredményt kén-dioxiddal kezelt termékek esetében.
ICS
67.080.01 Gyümölcsök, zöldségek és a belőlük készült termékek általában
A szabvány nyelve
magyar
Az érvényesség kezdete
2001-08-01
További adatok
Forrás
idt ISO 750:1998
Utód
Módosítás
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
PDF (letöltés) (a fájl mérete: 107179) ,
oldalszáma
7 oldal; D kategória
ára
Nettó: 6200 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (5% Áfával): 7812 Ft
PDF (letöltés) formátum esetén (27% Áfával): 7874 Ft
Szabvány életútja
Elődök
Megtekintett szabvány

MSZ ISO 750:2001

2001-08-01

Utódok

Jelenleg nincsenek utódok