Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 8000 Ft
Kosárba tesz
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ EN 13191-2:2000
Dokumentumazonosító
103689
Cím
Zsírszegény élelmiszerek. Bromid szermaradékok meghatározása. 2. rész: A szervetlen bromid meghatározása
Angol cím
Non-fatty food. Determination of bromide residues. Part 2: Determination of inorganic bromide
Alkalmazási terület
Ez az európai szabvány gázkromatográfiás módszert ír elő a zsírszegény élelmiszerek szervetlen bromid szermaradékainak meghatározására. Általában a megengedett legnagyobb bromidszermaradék-értékek az összes formában jelen lévő bromidra vonatkoznak, de nem tartalmazzák a kovalens kötésben lévő brómot. A módszer gabonafélékre, aszalt gyümölcsökre, szárított zöldségekre, szárított gombákra, friss gyümölcsökre és zöldségekre alkalmazható. A módszert körvizsgálatban kukoricaliszt, sárgarépapehely, saláta, burgonya, gabonaliszt és mogyoró vizsgálatára validálták [1], [2].
ICS
67.050 Élelmiszertermékek általános vizsgálati és elemzési módszerei
A szabvány nyelve
magyar
Az érvényesség kezdete
2000-12-01
További adatok
Forrás
idt EN 13191-2:2000
Előd
Utód
Módosítás
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
PDF (letöltés) (a fájl mérete: 190864) ,
oldalszáma
13 oldal; G kategória
ára
Nettó: 8000 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (5% Áfával): 10080 Ft
PDF (letöltés) formátum esetén (27% Áfával): 10160 Ft
Szabvány életútja
Elődök

Jelenleg nincsenek előzmények

Megtekintett szabvány

MSZ EN 13191-2:2000

2000-12-01

Utódok

Jelenleg nincsenek utódok