Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 7300 Ft
Kosárba tesz
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ EN 13191-1:2000
Dokumentumazonosító
103687
Cím
Zsírszegény élelmiszerek. Bromid szermaradékok meghatározása. 1. rész: Az összes bromid szervetlen bromidkénti meghatározása
Angol cím
Non-fatty food. Determination of bromide residues. Part 1: Determination of total bromide as inorganic bromide
Alkalmazási terület
Általában a megengedett legnagyobb bromidszermaradék-értékek, az összes formában jelen lévő bromidra vonatkoznak, de nem tartalmazzák a kovalens kötésben lévő brómot. A módszer répákra, sárgarépára, cikóriára, endíviára, szemes gabonára, salátára, burgonyára, spenótra, földieperre és paradicsomra alkalmazható. Körvizsgálatban salátára validálták [1].
ICS
67.050 Élelmiszertermékek általános vizsgálati és elemzési módszerei
A szabvány nyelve
magyar
Az érvényesség kezdete
2000-12-01
További adatok
Forrás
idt EN 13191-1:2000
Előd
Utód
Módosítás
Kiegészítő információk
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
PDF (letöltés) (a fájl mérete: 174165) ,
oldalszáma
12 oldal; F kategória
ára
Nettó: 7300 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (5% Áfával): 9198 Ft
PDF (letöltés) formátum esetén (27% Áfával): 9271 Ft
Szabvány életútja
Elődök

Jelenleg nincsenek előzmények

Megtekintett szabvány

MSZ EN 13191-1:2000

2000-12-01

Utódok

Jelenleg nincsenek utódok