Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 10600 Ft
Kosárba tesz
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ EN 12856:2000
Dokumentumazonosító
103356
Cím
Élelmiszerek. A K-aceszulfám, az aszpartám és a szacharin meghatározása. Nagy felbontású folyadékkromatográfiás módszer
Angol cím
Foodstuffs - Determination of acesulfame-K, aspartame and saccharin - High performance liquid chromatographic method
Alkalmazási terület
This European Standard specifies a high performance liquid chromatographic (HPLC) method for the determination of acesulfame-K, aspartame, and saccharin, see (1), (2) and (3). It also allows the determination of caffeine, sorbic acid and benzoic acid in foodstuffs. Interlaboratory tests have been carried out with acesulfame-K in marzipan, yogurt, fruit yogurt, orange juice beverage, cola, cream and jam, with aspartame in marzipan, fruit yogurt, orange juice beverage, orange flavoured beverage, cola, jam, and preparation for flan, and with sodium saccharin in marzipan, yogurt, fruit yogurt, orange juice, ...
ICS
67.050 Élelmiszertermékek általános vizsgálati és elemzési módszerei
67.220.20 Élelmiszer-adalékanyagok
A szabvány nyelve
magyar
Az érvényesség kezdete
2000-12-01
További adatok
Forrás
idt EN 12856:1999
Előd
Utód
Módosítás
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
PDF (letöltés) (a fájl mérete: 163750) ,
oldalszáma
21 oldal; L kategória
ára
Nettó: 10600 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (5% Áfával): 13356 Ft
PDF (letöltés) formátum esetén (27% Áfával): 13462 Ft
Szabvány életútja
Elődök

Jelenleg nincsenek előzmények

Megtekintett szabvány

MSZ EN 12856:2000

2000-12-01

Utódok

Jelenleg nincsenek utódok