Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 6730 Ft
Kosárba tesz
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ EN ISO 6887-1:2000
Dokumentumazonosító
103325
Cím
Élelmiszerek és takarmányok mikrobiológiája. A vizsgálati minták, az alapszuszpenzió és a decimális hígítások elkészítése mikrobiológiai vizsgálathoz. 1. rész: Az alapszuszpenzió és a decimális hígítások elkészítésének általános szabályai (ISO 6887-1:1999)
Angol cím
Microbiology of food and animal feeding stuffs. Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination. Part 1: General rules for the preparation of the initial suspension and decimal dilutions (ISO 6887-1:1999)
Alkalmazási terület
This standard gives general guidance for the preparation of dilutions for microbiological examination.
ICS
07.100.30 Élelmiszer-mikrobiológia
A szabvány nyelve
magyar
Az érvényesség kezdete
2000-12-01
A visszavonás napja
2017-07-01
További adatok
Forrás
idt EN ISO 6887-1:1999; idt ISO 6887-1:1999
Előd
Módosítás
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
PDF (letöltés) (a fájl mérete: 115374) ,
oldalszáma
9 oldal; E kategória
ára
Nettó: 6730 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (5% Áfával): 8480 Ft
PDF (letöltés) formátum esetén (27% Áfával): 8547 Ft
Szabvány életútja
Elődök

Jelenleg nincsenek előzmények

Megtekintett szabvány

MSZ EN ISO 6887-1:2000

2000-12-01 - 2017-07-01