Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 6200 Ft
Kosárba tesz
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ EN ISO 1666:2000
Dokumentumazonosító
101113
Cím
Keményítő. A nedvességtartalom meghatározása. Szárítószekrényes módszer (ISO 1666:1996)
Angol cím
Starch. Determination of moisture content. Oven-drying method (ISO 1666:1996)
Alkalmazási terület
Gives a method for the determination of the moisture content of native or modified starch using oven-drying at 130 °C under atmospheric pressure.
ICS
67.180.20 Keményítő és a belőle származó termékek
A szabvány nyelve
magyar
Az érvényesség kezdete
2000-09-01
További adatok
Forrás
idt EN ISO 1666:1997; idt ISO 1666:1996
Utód
Módosítás
Kiegészítő információk
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
PDF (letöltés) (a fájl mérete: 110785) ,
oldalszáma
7 oldal; D kategória
ára
Nettó: 6200 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (5% Áfával): 7812 Ft
PDF (letöltés) formátum esetén (27% Áfával): 7874 Ft
Szabvány életútja
Megtekintett szabvány

MSZ EN ISO 1666:2000

2000-09-01

Utódok

Jelenleg nincsenek utódok