Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 6200 Ft
Kosárba tesz
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ ISO 1841-2:2000
Dokumentumazonosító
100862
Cím
Hús és hústermékek. A kloridtartalom meghatározása. 2. rész: Potenciometriás módszer
Angol cím
Meat and meat products. Determination of chloride content. Part 2: Potentiometric method
ICS
67.120.10 Hús és hústermékek
A szabvány nyelve
magyar
Az érvényesség kezdete
2000-10-01
További adatok
Forrás
idt ISO 1841-2:1996
Előd
Utód
Módosítás
Kiegészítő információk
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
PDF (letöltés) (a fájl mérete: 114391) ,
oldalszáma
7 oldal; D kategória
ára
Nettó: 6200 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (5% Áfával): 7812 Ft
PDF (letöltés) formátum esetén (27% Áfával): 7874 Ft
Szabvány életútja
Elődök

Jelenleg nincsenek előzmények

Megtekintett szabvány

MSZ ISO 1841-2:2000

2000-10-01

Utódok

Jelenleg nincsenek utódok