Szabványkereső

Keressen több mint 76 000 MSZ-szabvány között!
Ha itt nem találja a keresett szabvány bibliográfiai adatait, a Gyakran ismételt kérdések 11. pontjában felsorolt külföldi szabványkeresők segítséget nyújthatnak Önnek a további keresésben!

A szabvány papírformátumú megrendelése esetén a megadott bruttó ár a 20%-os nyomdai költséget is tartalmazza.

Hivatkozási szám, azonosító jelzet vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Találatok száma: 37

MSZ EN ISO 6306:2024 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Acélok vegyelemzése. Az elemek sorrendje acélszabványokban (ISO 6306:2020)

Kosárba tesz

MSZ EN 10373:2021 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Acélok fizikai és mechanikai tulajdonságainak meghatározása modellek alapján

Kosárba tesz

MSZ EN ISO 15349-2:2021 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Ötvözetlen acél. A kis karbontartalom meghatározása. 2. rész: Infravörös abszorpciós módszer indukciós kemencében (előmelegítéssel) való elégetés után (ISO 15349-2:2021)

Kosárba tesz

MSZ EN ISO 4945:2019 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Acél. A nitrogéntartalom meghatározása. Spektrofotometriás módszer (ISO 4945:2018)

Kosárba tesz

MSZ EN 10027-1:2017 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Acélok jelölési rendszere. 1. rész: Az acélminőségek jele

Kosárba tesz

MSZ EN 10027-2:2015 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Acéljelölési rendszerek. 2. rész: Számrendszer

Kosárba tesz

MSZ EN ISO 4945:2010 Angol nyelvű, magyar címoldallal! Visszavont!

Acél. A nitrogéntartalom meghatározása. Spektrofotometriás módszer (ISO 4945:1977)

Kosárba tesz

MSZ EN 10027-1:2006 Angol nyelvű, magyar címoldallal! Visszavont!

Acélok jelölési rendszere. 1. rész: Az acélminőségek jele

Kosárba tesz

MSZ EN 10168:2004 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Acéltermékek. Vizsgálati bizonylatok. Az adatok és a leírások jegyzéke

Kosárba tesz

MSZ EN 10168:2004 Magyar nyelvű!

Acéltermékek. Vizsgálati bizonylatok. Az adatok és a leírások jegyzéke

Kosárba tesz